OM MIG & FÖRETAGET

Jag heter Sabina Hermansson och är en glad smålänning som har flyttat upp till vackra Höga kusten. Här bor jag tillsammans med min sambo och våra 3 barn i den lilla byn Bjällsta, 7 km från Bjästa. Jag har gått den 1,5 åriga yrkesutbildningen till Medicinsk fotterapeut i Landskorna. Jag valde sen att göra min praktik i Örnsköldsvik. Detta ledde till den 90 mil långa flytten från Småland. Här har jag nu arbetat som medicinsk fotterapeut sedan 2013. Jag har även arbetat med individuella fotinlägg. Idag har jag möjlighet att scanna fötterna för att kunna göra anpassade fotinlägg till mina kunder.


Vi har byggt en egen klinik till mig hemma i källaren. Här har jag haft min verksamhet sedan december 2021.


För mig är kunderna viktigast. Jag vill att Du som kund ska känna dig trygg och väl omhändertagen i en lugn och skön miljö. Alla är unika, så även våra fötter. Jag behandlar dina fötter efter dina behov. Alla behandlingar är individuella och anpassas efter dig som kund.


När man bedriver medicinsk fotvård är hygien A och O. Jag följer naturligtvis dessa regler och har godkänt från miljö- och hälsoenheten i Örnsköldsviks kommun.


Jag är medlem i Sveriges fotterapeuters riksförbund och har behandlingsskadeförsäkring.


Innehar F-skatt.

Sabina Hermansson